Frequently Asked Questions

Ik heb nog nooit Airsoft gespeeld, mag ik mij aanmelden?

Uiteraard, als sportclub introduceren wij graag nieuwe mensen in onze sport. Wij proberen je ten volle te ondersteunen zodat je ervaring optimaal is. Indien je mentaliteit goed zit ben je uiteraard welkom in onze club.

Ik heb al veel ervaring en materiaal, ben ik verplicht om het teamuniform aan te schaffen?

Neen, dit is enkel verplicht indien je wil toetreden tot de 5th SAS Operators. Je kan gerust toetreden als 1SASC Mercenary. Deze leden hebben geen enkele verplichting en kunnen airsoften op hun eigen manier.

Kunnen bestaande teams lid worden van de Club?

Dat kan zeker! Jullie genieten als team van dezelfde ondersteuning als de 1SASC MERCS en de 5th SAS. Op die manier kunnen jullie je eigen identiteit (uniformen, hiërarchie, teampatch) behouden (waar je vaak ontzettend trots op bent). Je wordt dan deel van een groter geheel "the Company" met alle voordelen daaraan verbonden. Voor meer info neem gerust contact op.

Zijn jullie een Militie?

Neen, wij zijn een sportclub! Airsoft heeft niets te maken met echte oorlog, eerder real life gaming. Een Call of Duty clan is toch ook geen militie? Bovendien zijn wij compleet politiek neutraal. Leden met extreme politieke gedachten zullen dan ook verwijderd worden uit de club.

Ik ben een rotte appel, ben ik welkom bij jullie?

Helaas niet, wij waken enorm over het groepsgevoel en kameraadschap. Rotte appels zijn bij ons niet welkom. Bovendien is airsoft een gentleman's sport, dus ik stel voor een andere hobby te zoeken.