Wie zijn wij?

Wij zijn een sportclub

Sinds 2021 is de "1st special airsoft service company" erkend door de Vlaamse overheid als sportclub. Wij zien onszelf niet alleen als een sportclub, maar als een hechte groep van kameraden, waarbij de focus ligt op amusement.


Dit wil niet zeggen dat we airsoft niet serieus nemen. Bij ons Team "5th SAS Operators" staat teamwork en tactische gameplay centraal. Ook naast het veld doen we regelmatig activiteiten zoals bijvoorbeeld een barbecue, schiet initiaties, bordgame sessies, online gaming, ect.


We verwachten van onze leden inzet en fair play. Airsoft is nu eenmaal een gentleman's sport. We hanteren een zero tolerance beleid voor fysieke of verbale agressie.

Hoe het begon...

Ons verhaal begon in 2019 toen enkele vrienden met een passie voor airsoft het idee kregen om een airsoft team op te richten. Toen "SAS airsoft belgium" genaamd. Na een woelige periode zijn wij geëvolueerd tot een volwaardige sportclub en zijn we in een record tempo van 5 leden tot enkele 10tallen leden uitgebreid. Dit maakt ons een van de grotere airsoft teams op Belgisch grondgebied. Wij blijven openstaan voor nieuwe leden en wij hebben zowel voor recreatieve als voor competitieve spelers een plaats binnen onze club.

Sfeerbeelden